All rights reserved

All rights reserved

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η κα. Αικατερίνη Πλουμάκη, κάτοχος του παρόντος ιστότοπου ορίζεται από εδώ και στο εξής ως “Εταιρεία”. Δημιουργήσαμε αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (από δω και στο εξής «Πολιτική Προστασίας») για τον ιστότοπο www.mydentalhealth.gr (από δω και στο εξής «Ιστότοπος»), με σκοπό να κοινοποιήσουμε τις πρακτικές μας σε σχέση με την ανταλλαγή, μεταφορά, αντιγραφή και αναπαραγωγή πληροφορίας που περιλαμβάνει αυτός ο ιστότοπος.
Σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτή τη σελίδα προτού μεταβείτε στη χρήση του Ιστότοπου. Οποιαδήποτε χρήση του Ιστότοπου δηλώνει ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Προστασίας που έχει θεσπίσει η Εταιρεία.

Προσωπικά δεδομένα
Μπορείτε να επισκέπτεστε τον Ιστότοπο χωρίς να δηλώνετε οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο, χωρίς να αποκαλύπτεται την ταυτότητά σας ή κάποιο στοιχείο επικοινωνίας.
Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο, οι servers μας αποθηκεύουν για λόγους στατικούς τη διεύθυνση IP, τον ιστότοπο από τον οποίο οδηγηθήκατε σε μας, την ώρα και τη διάρκεια της επίσκεψής σας, καθώς και την ώρα και τη διάρκεια που επισκεφθήκατε κάποια σελίδα του Ιστότοπου. Σε καμία περίπτωση τα παραπάνω δεν αφορούν στοιχεία της ταυτότητάς σας.
Χρησιμοποιούμε τις παραπάνω πληροφορίες αποκλειστικά και μόνο για την ανάπτυξη του Ιστότοπου, με σκοπό τη βελτίωση της δικής σας εμπειρίας χρήσης.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του Ιστότοπου υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση ο Ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Η χρήση συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.

Προσωπικά στοιχεία
Τα μόνα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από τον Ιστότοπο, δίνονται ελεύθερα από τους χρήστες με τους παρακάτω τρόπους:
Στην περίπτωση που ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει διαθέσιμη στον ιστότοπο και καταχωρήσετε τα απαιτούμενα πεδία, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.
Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετικό email στην Εταιρεία.

Χρήση cookies
Ο παρόν Ιστότοπος ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookies που σκοπό έχουν να παρέχουν, να βελτιώνουν και να διασφαλίζουν τις υπηρεσίες της Weeroot. Τα cookies είναι αρχεία που δημιουργούνται από τον Ιστότοπο ή από άλλες πηγές, όπως διαφημίσεις ή εικόνες, ενσωματωμένες στη σελίδα με σκοπό την αποθήκευση στον υπολογιστή του επισκέπτη, προσωπικών  προτιμήσεων και τεχνικών πληροφοριών, ενώ σε καμία περίπτωση δεν περιέχουν ούτε αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες. Μάθετε περισσότερα εδώ για το πως η Google χρησιμοποιεί δεδομένα, όταν χρησιμοποιείτε ιστότοπους ή εφαρμογές συνεργατών της.

Πνευματικά δικαιώματα
Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο Ιστότοπο εμπίπτει σε πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας της Εταιρείας. Το περιεχόμενο απαγορεύεται να αντιγραφεί, να παραλλαχθεί και να διαβιβαστεί σε τρίτους χωρίς την άδεια της Εταιρείας.
Τα λογότυπα και τα σχέδια που εμφανίζονται στον Ιστότοπο αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και των συνεργατών της και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας

Ασφάλεια
Οι πληροφορίες της επίσκεψής σας στον Ιστότοπο, καθώς και προσωπικά στοιχεία τα οποία καταχωρούνται μέσω της φόρμας επικοινωνίας αποθηκεύονται με απόλυτη ασφάλεια στους server μας.

Διαδικτυακοί τόποι τρίτων
Στις σελίδες του Ιστότοπου υπάρχουν ενεργοί σύνδεσμοι που κατευθύνουν σε σελίδες τρίτων προσώπων ή εταιρειών για των οποίων το περιεχόμενο δε φέρουμε καμία ευθύνη.

Διαδικτυακή προστασία ανηλίκων
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας δε σχεδιάζονται, ούτε απευθύνονται σε ανήλικους και σε καμία περίπτωση δε θα διατηρήσουμε οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο αφορά άτομο ηλικίας κάτω των 13 ετών.

Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων
Ο Ιστότοπος αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της κας Αικατερίνης Πλουμάκη.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα στοιχεία της παρούσας σελίδας οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Αποτελεί δική σας ευθύνη η ενημέρωση για οποιαδήποτε αλλαγή και η συνέχιση της χρήσης από εσάς δηλώνει ότι είστε απολύτως ενήμεροι.